Dostava

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (GLS d.o.o.), ki dostavlja pakete pretežno v dopoldanskem času.

Čas dostave

Svetujemo, da se za naročilo odločite vsaj nekaj dni prej kot ga potrebujete. Trudimo se odpremiti naročila v najkrajšem možnem času, a vedno to žal ni mogoče. V večini primerov odpremimo najkasneje v roku 3 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ni dostav.

Prosimo vas, da pri oddaji naročila izberete predplačilo na TRR v kolikor imate osebno spletno banko, da preko le-te izvedete plačilo. Na ta način ni odkupa ob prevzemu in se lahko popolnoma izognemo neposrednemu stiku s kurirjem in ponovitve situacije s korona virusom.

Ogled GLS paketomatov za prevzem paketa

Ko bo paket spakiran prejmete na svoj elektronski naslov in preko SMS sporočila podatke, da je bilo vaše naročilo za dostavo uspešno predano GLS kurirju in si preko prejete povezave izberete eno od alternativnih možnosti:

  • Dostava v Paketomat
  • Dostava paketa na dogovorjeno mesto brez osebnega stika (paket pusti pred vrati, na terasi, za ograjo… velja za predplačila na TRR)
  • Dostava v Paketno trgovino
  • Sprememba naslova dostave

Osebni prevzem

V primeru, da se odločite za osebni prevzem, je plačilo možno:

  • z gotovino ob prevzemu (ker klasična trgovina ne obstaja, trenutno žal ni možnosti plačila s karticami),
  • naročeno blago lahko predhodno plačate tudi preko TRR-ja in ga pridete samo prevzeti.

Osebni prevzem je možen le s predhodno oddanim naročilom (od ponedeljka do petka med 9:00 do 15:00 uro).

Paket lahko osebno prevzamete na naslednjem naslovu:

Ljubljanska cesta 9, 1241 Kamnik ( spletna trgovina Pekis )

Dodatne informacije o dostavi paketov (GLS)

Dostavljalec vam naročeno dostavi najkasneje v 5 delovnih dneh. Ob vikendih ni dostave.

Velja za telefonska naročila in naročila s plačilom po povzetju. Pri naročilih s predplačilom na TRR se upošteva čas razvidne transakcije (od vašega nakazila, do razvidnosti na našem računu lahko mine več ur, ali dni v kolikor nakazujete iz tujine), ali pravočasno poslano potrdilo o plačilu.

  1. Pred dostavo vas dostavljalec pokliče, zato bodite dosegljivi.
  2. V kolikor vas na naslovu za dostavo ne bo se lahko z njim dogovorite, da vam paket pusti v Parcel Shop-u (bencinski servisi, mercator, trafike 3dva…), kjer lahko popoldan sami prevzamete paket (s seboj imejte osebni dokument).
  3. V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem vam pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na omenjeno telefonsko številko, ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v paketno trgovino Parcel Shop (OMV bencinski servisi in trafike 3dva), kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.
  4. Dostavljalcu lahko plačate tudi s kreditno kartico.

S 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavlja, da naročeno blago izročijo pravemu naročniku.

Naročeno lahko plačate po povzetju, ali preko TRR-ja:

Poštnina 3,90 €
Osebni prevzem 0 €

Cene že vsebujejo 22% DDV.

Pri plačilu neposredno na naš TRR, prosimo uporabite naslednje podatke:

Naročeno blago lahko plačate na naš transakcijski račun in prihranite strošek odkupnine:
SPLETNA MOČ d.o.o.
Meninska ul. 2
1241 Kamnik

SI56 1010 0004 9779 910 (Banka Koper)
BIC koda Banke Koper d.d.: BAKOSI2X

Koda namena: CMDT
V polje za referenco vpišete: SI00 (številko vašega naročila)

X